Sitä olet mitä syöt

Kir­joit­ta­mat­to­ma­na sään­tö­nä pi­de­tään, et­tä laa­duk­kaas­ta tuot­tees­ta saa mark­ki­noil­la pa­rem­man hin­nan kuin vä­hem­män laa­duk­kaas­ta. Ruu­an­tuo­tan­to on toi­mi­a­la­na kui­ten­kin mo­nin ta­voin nu­rin­ku­ri­nen. Esi­mer­kik­si tämä laa­tu­a­sia. Al­ku­tuo­tan­nos­sa laa­tua py­ri­tään li­sää­mään eri­lai­sin lain­sää­dän­nöin tai oh­jeis­tuk­sin: mi­ten suo­ma­lai­ses­ta ruu­as­ta saa­tai­siin maa­il­man puh­tain­ta, eet­ti­sin­tä, vä­hi­ten vet­tä ku­lut­ta­vaa ja hii­li­neut­raa­lein­ta.

Haluatko lukea koko artikkelin?