Ulvilan Seudussa tällä viikolla asiaa myös:

Ulvilan jalkapalloseura FC Ulvilan toiminnanjohtaja Jere Ahonkivi ja johtokunnan jäsen sekä markkinointivastaava Nico Polsa myhäilevät tyytyväisenä, vaikka uuden tekonurmen asennus ei alkanutkaan vielä tänä maanantaina. Se alkaa ennakkotiedoista poiketen vasta ensi viikolla.
– Pääasia, että se tulee. Olemme sopineet kaupungin kanssa, että Mynsterin kenttä on neljä viikkoa juhannuksen jälkeen pois harjoituskäytöstä. Se on juuri sopiva aika, sillä heinäkuu on myös sitä aikaa, kun sarjoja ei pelata. Näin asennus saadaan kivuttomasti toteutettua, miehet toteavat.
Kun neljän viikon kentän korjaustauko on ohi, Mynsterin jalkapallopyhätön tekonurmi kiiltelee uutuuttaan.

Leineperin ja Kaasmarkun uimarannat ovat olleet uimakiellossa juhannuksen aatonaatosta alkaen. Syynä ovat huikean korkeat enterokokkipitoisuudet.
– Veimme heti uimarantojen käyttökieltotaulut, kun saimme uimavesistä otetut näyteanalyysit, vapaa-aikapäällikkö Markku Nevala kertoo.
Enterokokkipitoisuus ilmentää, että vedessä on suolistoperäisiä bakteereja – joko ihmis- tai eläinperäisiä. Näytteet Porin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alue otti 19. kesäkuuta ja toisen kerran maanantaina 26. kesäkuuta. Tulos maanantaisista näytteistä saadaan kuluvan viikon lopulla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp