Ulvilan seudussa kerrottiin myös

Ulvilan Seudun kesälehdessä vinkattiin erilaisista kesän tapahtumumista. Yksi niistä on muun muassa Kullaalla järjestettävä Kullaa Rock’n’ Roll Rumble pärähtää jälleen parin vuoden koronatauon jälkeen. Vuodesta 2008 lähtien järjestetty tapahtuma on aikaisemmin pidetty Gasthaus Matinliisan pihapiirissä Levanpellossa, mutta yrityksen lopetettua toimintansa on nyt löytynyt uusi yhteistyökumppani, Lacy ass Ranch Kullaan Kirkkotien varrelta.

Kesän aikana kutsutaan porukkaa kampanjoimalla muun muassa kesälavoille, kun ulvilalainen Taija Valtonen aloitti viime viikolla kampanjan, jolla hän kutsuu kaikkia kynnelle kykeneviä ja tanssimisesta innostuneita kanssaan tanssimaan 17. kesäkuuta Poikeljärven tanssipaviljongille. Tuolloin paviljongilla tanssittaa Noormarkun oma kultakurkku ja tangokuningas Risto Nevala sekä Jussi Henttonen team.
– Kampanjalla haluaisin saada mahdollisimman paljon väkeä liikkeelle, jotta myös nämä pienemmät ja usein talkoovoimin pyörivät tanssilavat pysyisivät hengissä ja niissä kävisi erilaisia tanssijoita. Poikeljärvellä, kuten monella muullakin pienellä kesälavalla, käy vain pariskuntia tanssimassa, eikä niin sanottua haku-kulttuuria juurikaan ole. Itse tykkään tanssia erilaisten tanssijoiden kanssa, joten toivoisin, että myös tällaista tanssilavakulttuuria saataisiin lisää näille ihanille kesälavoille. Toiveissa on siis, että 17. kesäkuuta pääsen hakemaan ja, joku hakee minuakin tanssiin, hän toteaa.
Valtonen valmistui juuri tanssinopettajaksi (stol).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp